Grafisk Designer – Jobopslag

Kreativ studerende til grafisk stilling

Ansøgningsfrist: 5. december, 2023
Hjemmearbejdsplads
Ansøgning via mail: kontakt@dukanhjaelpe.dk (vedhæft tidligere grafisk arbejde)

Du Kan Hjælpe ApS tilbyder en bred vifte af førstehjælpskurser og hjertestartere til både private, virksomheder og det offentlige. Vi søger en kreativ person 8 timer ugentligt, som ønsker at være ansvarlig for grafiske opgaver og pleje den visuelle identitet. Hvis du leder efter en god reference til dit CV og ikke er bange for at have idéer, så vil vi gerne i kontakt med dig.

Du Kan Hjælpe er en virksomhed på Sydfyn, som brænder for at gøre undervisningen i førstehjælp lidt mere inkluderende og lidt mindre kedelig. Vi har i dag mere end 10 forskellige undervisere tilknyttet, som alle er professionelle ambulancefolk. Førstehjælp er vigtigt, og vi har flere eksempler på, at det har reddet liv på arbejdspladser, som vi har undervist hos.

Vi tilbyder fleksibilitet og ansvar

Vi tilbyder en deltidsstilling på 8 timer ugentligt, som du kan have ved siden af din uddannelse. Opgaverne er af høj variation og omhandler både at lave printet materiale som pamfletter, flyers og skilte, men vi har også brug for digital grafik til hjemmesiden eller diverse sociale medier, hvor vi har en dedikeret SoMe-manager ansat.

Det er ikke et krav for os, at du skal være fysisk til stede på Sydfyn, når du arbejder – eller at du har faste arbejdstider. Vi skal nok løse de praktiske omstændigheder undervejs (også under eksamensperioder). Men det er vigtigt, at du kan se dig selv i rollen over en længere periode, og gerne vil udvikle dig sammen med vores virksomhed.

Hvem er du?

Vi forestiller os, at du er under uddannelse indenfor design, visuel kommunikation eller digitale medier. Vi leder ikke efter en ekspert, men du skal selvfølgelig kunne bevæge dig i grafisk software. Vigtigst er, at du er nysgerrig på at lære, ansvarlig og tør at byde ind med dine idéer. Du skal turde at lave fejl, for uden dem bliver vi ikke bedre.

Hvis du kan genkende følgende..

  • Er komfortabel i Adobe-suiten (primært Photoshop, Illustrator og InDesign) eller lignende software
  • Er kreativ og finder det sjovt at lave god grafik (for god grafik er vigtigt)
  • Tør at tage ansvar og have idéer i en mindre virksomhed, hvor du har stor betydning
  • Er indforstået med at al kommunikation foregår på dansk

.. Så er du rigtig godt på vej.

Derudover er det altid et plus, hvis du har andre sjove kompetencer. Der er også opgaver at finde på hjemmesiden, hvis du har lidt kendskab til WordPress, page-builders (vi bruger Elementor) og måske en smule CSS.

Sådan ansøger du

Send din ansøgning til kontakt@dukanhjaelpe.dk og vedhæft et eksempel eller to på noget grafik, som du har lavet.

Hvis du har spørgsmål kan du ringe direkte til Mathias (som er forretningsudvikler i virksomheden) på telefon (+45) 61 31 42 11.

Login Account

Already a Medilab Customer?

Invaild email address.

6 or more characters, letters and numbers. Must contain at least one number.

Your information will nerver be shared with any third party.