Hjertestarter & Serviceaftale

Hjertestartere og skabe

Hvis der ligger en person foran dig med hjertestop, vil du være i en unormal og stresset situation.
Den hjertestarter du henter, skal derfor være nem at bruge. Den skal være så brugervenlig, at du kan betjene den, selvom det er et stykke tid siden du har været på kursus. Herunder kan du se de hjertestartere vi anbefaler, og de er blandt er de bedste på markedet.

Hjertestarterpakke & serviceaftale

Er du i tvivl om hvordan og hvornår en hjertestarter skal tjekkes? Eller vil du bare gerne slippe for vedligeholdelsen?
Med vores hjertestarterpakke eller serviceaftale, sørger vi for vedligeholdelse af hjertestarteren, udskiftning af elektroder og batterier.

Hjertestarterpakke

Med en hjertestarterpakke får du en brugervenlig hjertestarter og et opvarmet udendørsskab med lys, samt en fuld serviceaftale. Du får også 10% rabat ved samtidig oprettelse af kursusaftale.

Hjertestarter
Pakke

pr. måned

795,- + moms

Serviceaftale

Med en serviceaftale kan vi servicere din hjertestarter, hvis du allerede ejer en. Vi giver den, og skabet, et årligt eftersyn, og udskifter elektroder og batterier efter behov. Du får også en lånestarter, hvis enheden har været i brug.

Hjertestarter
Serviceaftale

pr. måned

195,-

Svendborg Borgerforening
var i tvivl om deres hjertestarter virkede..

Hjertestarter modeller

Da vi er medlem er Brancheforeningen af Hjertestartere, tilbyder vi også hjertestartere, som er nemme at bruge og leveres med klare stemmevejledninger, der guider dig gennem hele hjertelungeredning processen. Vi lejer også hjertestartere ud, hvis du kun skal bruge en i en kort periode, og vi kan også tilbyde andre modeller end dem der er listet.
Alle hjertestartere inkluderer 8 års garanti. Kontakt os for at høre om flere muligheder.

Defibtech Lifeline AED

Defibtech Lifeline AED guider dig med en klar stemme gennem de forskellige stadier af hjertelungeredning og fortæller dig, hvornår du skal afgive stød.

Med kun to knapper og en klar stemmevejledning der sammen fortæller dig hvornår du skal give hjertemassage, og hvornår du skal afgive stød, er enheden nem og simpel at bruge, specielt i en livreddende situation.

Prisen er 10.392 kr. + moms.

Defibtech Lifeline View

Defibtech Lifeline View er den første og eneste hjertestarter med en interaktiv videoskærm, der guider dig gennem hele hjertelungeredningen.
En kombination af stemme og video vejleder førstehjælperen igennem hele processen.

Lifeline VIEW gør det nemt for alle, fra den erfarne førstehjælper til den utrænede tilskuer, at reagere sikkert og hensigtsmæssigt i en nødsituation.

Prisen er 15.300 kr. + moms.

Cardiolife AED-3100

Mangler I en hjertestarter til skolen eller institutionen? Så er Nihon Kohden Cardiolife 3100 den perfekte hjertestarter. 

Denne hjertestarter er nemlig beregnet til brug på både børn og voksne. Med en klar og tydelig stemmevejledning, som guider dig igennem hele hjertelungeredningen, plus nem brugerflade, kan enheden også benyttes af både børn og voksne.

Hjertestarteren tænder med det samme ved åbning af låget, så du heller ikke kan komme til at slukke den under brug. 

Prisen er 9.250 kr. + moms.

Hjertestarterskabe

Mangler du et skab til din hjertestarter? Her kan du få et udvalg af skabe, der kan klare det danske vejr året rundt.
Har du brug for en anden type skab, eller mangler du bare gode råd om skabe eller opsætning, er du velkommen til at kontakte os. Vi står klar til at hjælpe.

Rotaid skab

Med et Rotaid skab er din hjertestarter beskyttet mod både vind, vejr og tyveri. Det brugervenlige design gør det nemt og hurtigt at nå ind til hjertestarteren – bare drej, og fjern låget på skabet. Skabet er opvarmet, så elektroderne i hjertestarteren ikke tager skade af kulde. Med 24/7 overvågning og GPS, kan du også følge med i om din hjertestarter bliver brugt eller stjålet. Skabet er udstyret med kraftige LED lys, som viser status på hjertestarteren.

Pris: 4.940 kr. + moms

5 års licens til overvågning: 1.900 kr. + moms
Fås også uden overvågning eller som indendørs skab.

Skab til hjertestarter DuKanHjælpe

Claus Andersen skab

Med et CA skab i rustfrit stål er din hjertestarter beskyttet mod vejr og tyveri i et robust skab, som også inkluderer varmeblæser og ventilation, så elektroderne i hjertestarteren er beskyttet mod kulde. Skabet er oplyst, så det kan ses på afstand. 

Pris: 7.950 kr. + moms

CA Skab

Kontakt os

Vil du gerne vide mere om kurser, hjertestartere eller andet? Så kontakt os, og vi svarer hurtigst muligt


  Stabilt sideleje
  HLR babydukke
  form

  Ofte stillede
  spørgsmål

  Ja det må de. Og vi anbefaler, at den bliver registreret ved trygfondens hjertestarternetværk, så andre også kan få gavn af den.

  Det må I gerne, men vi kan også gøre det for jer, hvis I ikke kender nogen der kan.

  Vi anbefaler, at det er en autoriseret elektriker, der installerer skabe med varme og overvågning.

  Det er lidt det samme som med biler. Der findes mange modeller, og de udvikler sig hele tiden. De nyeste er væsentligt mere brugervenlige end de modeller, som man startede med for mere end 20 år siden. De hjertestartere som vi forhandler, er blandt de bedste og mest brugervenlige på markedet.

  Ja det kan den godt. Og de nyeste er også mere brugervenlige. Hvis I har haft den samme i mere end 8-10 år, anbefaler vi at I udskifter den.

  Login Account

  Already a Medilab Customer?

  Invaild email address.

  6 or more characters, letters and numbers. Must contain at least one number.

  Your information will nerver be shared with any third party.