Kursusaftale

Kursusaftale til virksomheder

Udvikler du førstehjælpen med din virksomhed?

En stor udfordring med førstehjælp i en virksomhed eller institution er, at både viden og praktiske evner skal vedligeholdes. I takt med at en organisation udvikler sig og får nye medarbejdere, vil nye behov opstå. Med en kursusaftale sikrer du, at hele din organisation altid er klar til at hjælpe, hvis en kunde eller kollega bliver syg eller der sker en ulykke på arbejdspladsen.

Du slipper for at spekulere over, hvornår I skal opdateres i førstehjælp, for det sørger vi for. Vi tager ansvaret for, at det hele planlægges i god tid, når vi skaber et unikt kursusforløb til dig. Dine medarbejdere kommer i trygge hænder, for de bliver uddannede af vores instruktører, der alle har en solid baggrund fra ambulancetjenesten.

Vil du høre mere om kursusaftaler, så giv os et kald.

Du Kan Hjælpe

+45 22 41 81 14

Mindre virksomhed

pr. måned

275,-

Det er vores ansvar, at I er opdaterede og klar til at hjælpe.
Vi kontakter Jer når det er tid til et nyt kursus.

Institutions aftale

pr. måned

375,-

Vælg mellem flg. 3-lektioners kurser:
Førstehjælp til børn
Førstehjælp til voksne
Psykisk førstehjælp
Førstehjælp for børnene (3-6 årige)

Større virksomhed

pr. måned

975,-

Vi tager ansvaret for at både nye og “gamle” medarbejdere altid kan hjælpe både kunder og kolleger

Skræddersyet aftale

kontakt os

Så kontakt os, så hjælper vi med at finde den bedste løsning til jer. Læs vores case med virksomheden Meneta her.

* Priser er ekskl. moms, hvor betaling faktureres kvartalvis forud og aftalen er gældende i 24 måneder med mulighed for forlængelse. Det maksimale antal per kursus er 16 personer (med mindre andet aftales). Kørsel afregnes særskilt efter statens kilometertakst.

Vælg mellem 3 pakker
– eller en skræddersyet aftale

Mindre virksomhed: I er maks. 25 medarbejdere. I vil gerne kunne hjælpe hinanden, men har ikke tid til kursus hvert år. Vi afholder et 4-lektioners kursus, så I kan klare at håndtere hjertestop og sygdom ved kolleger og kunder. Og så kommer vi forbi efter 2 år, så I ikke glemmer hvad I har lært.

Større virksomhed: I er mere end 25 medarbejdere. I har en årlig tilgang af medarbejdere, som I gerne vil have uddannede. Samtidig vil I sikre at alle er opdaterede i førstehjælp. Vi sørger for at alle bliver uddannede og derefter holder vi løbende kurser så alle forbliver opdaterede. Kurser i samarbejde hos personalet og ledelsesudvikling vil I også gerne have hjælp til at gennemføre.

Institution: I er en institution, hvor I har brug for at kunne hjælpe både børn og voksne. Vi kommer ud 1 gang årligt, og her kan I selv vælge hvilken type kursus I vil have. Skal det være førstehjælp til børnene, til de ansatte, skal børnene lære at hjælpe hinanden eller skal kurset bruges til udvikling af personalet? Vi tager kontakt i god tid og aftaler hvad der skal gennemføres.

Få skræddersyet jeres egen kursusaftale

Uanset hvilket behov I har, kan vi lave en kursusaftale der passer præcist i forhold til:

  • Antal medarbejdere
  • Tid til rådighed
  • Interval mellem kurserne
  • Kursustype (førstehjælp, brand, psykisk førstehjælp, konflikthåndtering, lederudvikling)

Login Account

Already a Medilab Customer?

Invaild email address.

6 or more characters, letters and numbers. Must contain at least one number.

Your information will nerver be shared with any third party.