Service Details

Førstehjælp ved hjertestop

Efter kurset har I lært hvordan man reagerer ved hjertestop, og I har lært at bruge alle typer af hjertestartere!
Kurset kan også bruges som vedligeholdelse i førstehjælp.

Indhold af kurset

Tid: 4 timer

Maks. deltagere: Nej*

Bevis: Ja

Ønsker I førstehjælpsbevis fra Dansk Førstehjælpsråd, må der maks. være 16 deltagere pr. hold. Ellers er der ikke maks. på antal deltagere.

UCL Odense

Få tryghed i hverdagen

På kurserne får I masser af viden og færdigheder, så I trygt kan færdes på arbejdspladsen, uanset om I er i produktionen eller på kontoret. Alle der bliver undervist af vores erfarne instruktører, lærer at redde liv, uanset hvilke forudsætninger de kommer med.

Om undervisningen

Alle Instruktørerne hos Du Kan Hjælpe har mange års erfaring fra ambulancetjenesten. På kurserne vil I deltage i en række praktiske øvelser der vil klæde jer grundigt på til at håndtere ethvert behov for førstehjælp der måtte opstå. Og dermed bliver I i stand til at redde liv!

Vi er klar til at hjælpe dig

Her er nogle af de mest oftest stillede spørgsmål i forbindelse med kurset “Førstehjælp ved hjertestop”

Det afhænger helt af jeres behov. Men hvis I har brug for et førstehjælpsbevis fra Dansk Førstehjælpsråd, må der max være 16 deltagere pr. instruktør. Hvis I gerne vil undervises mange kursister  samtidigt, kan vi sagtens finde flere instruktører til den samme dag.

Ja. Vi har et stort udvalg af trænings hjertestartere. Og hvis vi ikke har præcis jeres type, så findes vi en der virker på samme måde.

Førstehjælpsbeviset holder i 2 år. Men vi anbefaler at du får det genopfrisket tidligere end det. For hvis ikke du bruger det du har lært, har du glemt det meste indefor det første år.

Det må alle. Og vi anbefaler at den bliver hængt udenfor i et skab, så andre også kan få gavn af den. Hvis I køber en hjertestarter ved Du Kan Hjælpe, lærer I selvfølgelig at bruge den på kurset

Det afhænger af antal deltagere og jeres unikke behov. Skal vi sammensætte ét stort kursusforløb, eller giver det mening med flere forløb i mindre hold? For et hold på 16 mennesker koster et 4-timers modul 5995,- ekskl. moms. På vores side “Priser & services” kan du få et fuldt overblik over alle vores priser og tilbud. Kontakt os og så finder vi den rigtige løsning.

Alle væk!

Vil du kontaktes?


    Login Account

    Already a Medilab Customer?

    Invaild email address.

    6 or more characters, letters and numbers. Must contain at least one number.

    Your information will nerver be shared with any third party.