Service Details

Medborgerførstehjælp

Er I klar til at hjælpe hinanden, hvis ulykken sker på jeres arbejdsplads? Sidste år skete der mere end 60.000 arbejdsulykker i Danmark.

Eksempler på ulykker og sygdomme på arbejdspladsen:

Tid: 7 timer

Maks. deltagere: Nej*

Bevis: Ja

Ønsker I førstehjælpsbevis fra Dansk Førstehjælpsråd, må der maks. være 16 deltagere pr. hold. Ellers er der ikke maks. på antal deltagere.

Svendborg Idrætscenter

Førstehjælp ved sygdom og ulykker

Instruktørerne i Du Kan Hjælpe har mange års erfaring fra ambulancetjenesten, og de har allesammen været til mange ulykker i virksomheder. Så vi kan hjælpe jer med at sammensætte et førstehjælpskursus der passer præcis til jeres behov.

Uanset om det er til mange eller få medarbejdere eller om det er kurser af flere dages varighed eller få timer.

Om undervisningen

Vi tilpasser kurset til jeres behov.

Hvis I har haft ulykker eller hændelser på arbejdspladsen, kan vi inddrage dem som eksempler eller øvelser, men det hele aftales før kurset.

Har I brug for hjælp til at forebygge arbejdsulykker, kan vores dygtige instruktører også komme med fagligt input til det.

Vi er klar til at hjælpe dig

Her er nogle af de mest oftest stillede spørgsmål i forbindelse med kurset “Medborgerførstehjælp”.

Det afhænger helt af jeres behov. Men hvis I har brug for et førstehjælpsbevis fra Dansk Førstehjælpsråd, må der max være 16 deltagere pr. instruktør. Hvis I gerne vil undervises mange kursister samtidigt, kan vi sagtens finde flere instruktører til den samme dag.

Der er en smule teori, men ellers bliver undervisningen gennemført som praktiske øvelser, hvor deltagerene får lov til at være “rigtige førstehjælpere”. For på den måde lærer man bedst

Det afhænger af antal deltagere og jeres unikke behov. Skal vi sammensætte ét stort kursusforløb, eller giver det mening med flere forløb i mindre hold? For et hold på 16 mennesker koster et 7-timers modul 7995,- ekskl. moms. På vores side “Priser & services” kan du få et fuldt overblik over alle vores priser og tilbud. Kontakt os og så finder vi den rigtige løsning.

Brystsmerter

Vil du kontaktes?


    Login Account

    Already a Medilab Customer?

    Invaild email address.

    6 or more characters, letters and numbers. Must contain at least one number.

    Your information will nerver be shared with any third party.