Service Details

Vedligeholdelse i førstehjælp

Har jeres medarbejdere været på førstehjælpskursus for max. 2 år siden, anbefaler vi at I tager et opdateringskursus. Det kan sammensættes efter jeres behov i forhold til antal medarbejdere og timer til rådighed.

Kan blandt andet indeholde:

Tid: 3 timer

Maks. deltagere: Nej*

Bevis: Ja

Ønsker I førstehjælpsbevis fra Dansk Førstehjælpsråd, må der maks. være 16 deltagere pr. hold. Ellers er der ikke maks. på antal deltagere.

Om undervisningen

Har I brug for at få opdateret jeres evner inden for Hjertelungeredning, førstehjælp ved arbejdsulykker, sygdomme eller andet?

Vi hjælper med at sammensætte det helt rigtige program for kurset, så medarbejderne tager derfra med ny viden og mod til at hjælpe hinanden.

Opdatering til flextrafik, bus eller taxi?​

Vi er klar til at hjælpe dig

Her er nogle af de mest oftest stillede spørgsmål i forbindelse med opdateringskurser i førstehjælp.

Det afhænger helt af jeres behov. Men hvis I har brug for et førstehjælpsbevis fra Dansk Førstehjælpsråd, må der max være 16 deltagere pr. instruktør. Hvis I gerne vil undervises mange kursister  samtidigt, kan vi sagtens finde flere instruktører til den samme dag.

Ja det kan I godt. Inden kurset aftaler vi indholdet så det passer til jeres behov og antal deltagere

Ja, det kan vi godt. Instruktøren har altid flere typer hjertestartere med på kurserne. På den måde lærer I at kende nogle af forskellene på hjertestartere. Og hvis I har jeres egen hjertestarter, tager vi en tilsvarende træningsmaskine med.

Det afhænger af antal deltagere og jeres unikke behov. Skal vi sammensætte ét stort kursusforløb, eller giver det mening med flere forløb i mindre hold? For et hold på 16 mennesker koster et 3-timers modul 4795,- ekskl. moms. På vores side “Priser & services” kan du få et fuldt overblik over alle vores priser og tilbud. Kontakt os og så finder vi den rigtige løsning.

Mia

Vil du kontaktes?


    Login Account

    Already a Medilab Customer?

    Invaild email address.

    6 or more characters, letters and numbers. Must contain at least one number.

    Your information will nerver be shared with any third party.