Service Details

Psykisk beredskab

Er kommunikationen blandt jeres medarbejdere gået i stå? Stiger antallet af “stress-sygemeldinger”? Har medarbejderene mistet fleksibiliteten og arbejdsglæden Få hjælp til at forbedre jeres arbejdsmiljø.

Vi tilbyder undervisning indenfor 5 kerneområder

Tid: 2 timer

Maks. deltagere: Nej*

Bevis: Ja

Vi anbefaler maks. 20-25 deltagere pr. hold. Og det er muligt at lave flere hold samme dag.

Allan underviser

Lovkrav om psykisk førstehjælp

Ifølge Arbejdstilsynet er du som arbejdsgiver forpligtet til at dine medarbejdere har adgang til både fysisk OG psykisk førstehjælp (i forbindelse med f.eks. vold, trusler om vold, psykisk krænkende adfærd, voldsomme oplevelser).

Er I klar til det i jeres virksomhed? Her er tre spørgsmål, som kan give et præg om, hvor langt I er i processen:

 • Har jeres virksomhed truffet de nødvendige foranstaltninger vedrørende psykisk førstehjælp?
 • Er indholdet i jeres psykiske førstehjælp fastlagt?
 • Har I udpeget personer, der skal stå for den psykisk førstehjælp? (Det er ikke tilstrækkeligt at træffe aftale med eksterne om psykisk førstehjælp, jf. arbejdstilsynet!)

Om undervisningen

Bliv trænet i procedurerne i forbindelse med hændelser på arbejdspladsen, hvor de psykiske ressourcer er en nødvendighed.

Vores dygtige psykoterapeut, Allan, som også har en lang og solid erfaring fra ambulancetjenesten, kan sammen med jer, sammensætte et program, så det passer med virksomhedens behov.

Vi er klar til at hjælpe dig

Her er nogle af de mest oftest stillede spørgsmål i forbindelse med undervisning i psykisk beredskab

Hvis der er tale om undervisning af medarbejderne, er der plads til max. 20 deltagere. Men hvis vi kommer ud og holder foredrag/oplæg, er der næsten ubegrænsede antal pladser

Vi kan holde det lige hvor I har lyst. Vi har selv egnede lokaler flere steder, men vi vil helst holde det ude hos jer. For der er medarbejderne vant til at være i trygge omgivelser.

Det afhænger helt af jeres behov, og hvor langt forløbet skal være. Vi kan undervise nogle timer, en enkelt dag eller i forløb med individuel coaching og uddannmelse. Skriv til os, og vi kontakter jer hurtigst muligt for at afklare det optimale forløb for jer.

Vil du kontaktes?


  Login Account

  Already a Medilab Customer?

  Invaild email address.

  6 or more characters, letters and numbers. Must contain at least one number.

  Your information will nerver be shared with any third party.