Service Details

Udvidet førstehjælp

Indhold af kurset

Tid: 12 timer

Maks. deltagere: Nej*

Bevis: Ja

Ønsker I førstehjælpsbevis fra Dansk Førstehjælpsråd, må der maks. være 16 deltagere pr. hold. Ellers er der ikke maks. på antal deltagere.

Kurset er adgangsgivende

Et kursus i udvidet førstehjælp giver blandt andet adgang til: Førstehjælpsinstruktør, Sundhedsfaglige uddannelser, SOSU-assistent, Pædagoguddannelsen, Dykkerinstruktør, Klatreinstruktør m.m.

Er I klar til at hjælpe hinanden, hvis ulykken sker på jeres arbejdsplads?

Kurset er beregnet til virksomheder, som gerne vil have at medarbejderne bliver ekstra gode til at hjælpe hinanden, hvis der sker ulykker eller sygdomme på arbejdspladsen.

For hvert år sker der desværre over 50.000 arbejdsulykker i Danmark!

Med et udvidet førstehjælpskursus på 12 timer, kan vi kan hjælpe jer med at sammensætte et indhold der passer præcis til jeres behov.

Om undervisningen

Instruktørerne i Du Kan Hjælpe har mange års erfaring fra ambulancetjenesten, og de har allesammen været til mange ulykker i virksomheder.

Hvis I har haft ulykker eller hændelser på arbejdspladsen, kan vi inddrage dem som eksempler eller øvelser, og det hele aftales før kurset.

Efter kurset får alle deltagere et kompetencegivende bevis fra Dansk Førstehjælpsråd, som er gyldigt i 2 år. (Førstehjælpere med særligt ansvar)

Vi er klar til at hjælpe dig

Her er nogle af de mest oftest stillede spørgsmål i forbindelse med kurset “12 timers udvidet førstehjælp”.

Det afhænger helt af jeres behov. Men hvis I har brug for et førstehjælpsbevis fra Dansk Førstehjælpsråd, må der max være 16 deltagere pr. instruktør. Hvis I gerne vil undervises mange kursister samtidigt, kan vi sagtens finde flere instruktører til den samme dag.

Der er en smule teori, men ellers bliver undervisningen gennemført som praktiske øvelser, hvor deltagerene får lov til at være “rigtige førstehjælpere”. For på den måde lærer man bedst

Normalt gennemføres kurset på 2 dage a’ 6 timer. Men andet kan godt aftales, hvis I har specielle behov

Det afhænger af antal deltagere og jeres unikke behov. Skal vi sammensætte ét stort kursusforløb, eller giver det mening med flere forløb i mindre hold? For et hold på 16 mennesker koster et 12-timers modul 12.495,- + moms. På vores side “Priser & services” kan du få et fuldt overblik over alle vores priser og tilbud. Kontakt os og så finder vi den rigtige løsning.

Brystsmerter

Vil du kontaktes?


    Login Account

    Already a Medilab Customer?

    Invaild email address.

    6 or more characters, letters and numbers. Must contain at least one number.

    Your information will nerver be shared with any third party.